Apowersoft Mac Audiorecorder

Apowersoft Mac Audiorecorder 2.4.1

Apowersoft Mac Audiorecorder is een slim hulpmiddel om geluid van Systeem of Microfoon op te nemen op Mac OS.

Apowersoft Mac Audiorecorder is een slim hulpmiddel om geluid van Systeem of Microfoon op te nemen op Mac OS.

Apowersoft Mac Audiorecorder is ontworpen voor het opnemen van elk geluid op Mac OS X, Hetzij van de geluidskaart van de computer of van Microfoon. Door het gebruik kunt u gemakkelijk elke online audio, Internet radio opnemen of audio clips van video uitpakken. U kunt muziek of radio van BBC Radio, Spotify, Grooveschark, Pandora en meer opnemen. Soms hebt u de behoefte om audio op uw harde schijf op te slaan voor later omdat u de muziek niet te allen tijde af kunt spelen zoals u zou willen of omdat u bang bent dat deze verwijderd wordt door de originele uploader. Met deze geweldige app is het nu mogelijk om alle muziek die u hoort op Mac op te nemen.

Behalve het opnemen van audio op Mac, biedt Audio Recorder voor Mac ook andere functies. Een van de beste kenmerken zijn de mogelijkheid om geplande taken te creëren. Als u eenmaal de start en stop opname tijd vooraf instelt, zal het de taak automatisch activeren. Dit is vooral nuttig voor Mac gebruikers die niet teveel tijd willen besteden aan het wachten van de gehele opname procedure. Bovendien kan het op een intelligente manier de informatie van het muziek bestand identificeren, inclusief titel, artiest, album, jaar en genre. Als het mislukt om sommige muziek bestanden te identificeren, kunt u de ID3 markeringsinformatie handmatig bewerken.

Het is geen moeilijke zaak om een audio recorder voor Mac te vinden van het vindingrijke Internet, maar het is ook geen gemakkelijke zaak om de beste te vinden. Apowersoft Audio Recorder voor Mac kan een van de kandidaten zijn, omdat het u niet alleen helpt om elke audio op Mac op te nemen zonder kwaliteitsverlies, maar ook het herkennen van audio informatie en automatisch delen van audio tracks op een intelligente manier. Tevens, heeft het een cool en eenvoudig gebruikers interface.

Het opnemen van audio op Mac wordt heel gemakkelijk met de hulp van de Mac Audio Recorder. Gewoon een simpele Klik en u kunt elk geluid opnemen met Mac. Daarna kunt u de audio bestanden overbrengen naar iPod, iPhone of anderen.

Meeste downloads Muziek & Radio voor Mac

Meer
Apowersoft Mac Audiorecorder

Download

Apowersoft Mac Audiorecorder 2.4.1

Beoordelingen about Apowersoft Mac Audiorecorder